Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
@pepoon: po prostu się nie starzej :)
@tHoePs: miałaś kiedyś chomiczka w avatarze <3
@t3m4: cześć! Nie, no to nie do wiary. Nie, to być nie może. 6 lat na Wykopie, trzy na Mirko. Potem 2 miesiące, bite, bycia bordo, zielona odznaka mikrobloggera, dwanaście godzin dziennie na Mirko, i oto mnie plusują, jak by ktoś dał
na szczęście, mam dwie kolejne, w tym jedną adoptowaną, dałam jej kawałek przytulnego domku :3
@pepoon: no ale to chyba dobrze?
Komentarz usunięty przez autora
@pepoon: Z kodami nie nauczysz się dobrze grać w tę grę.