Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
WielkiNos +336
Uważasz, że pies nie ma prawa atakować człowieka w mieście? Że dziecko ma prawo się czuć na ulicy bezpiecznie jak biega i macha rękami?
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
#ukraina
Komentarz usunięty przez autora
1. Jest to jedna z ostatnich miejscowości w aglomeracji Donieckiej pozostająca pod kontrolą UA. Utrzymanie tego stanu grozi tym, że może ona zostać przez UA potraktowana jako przyczółek do ataku na sąsiednie części aglomeracji.
2. Tuż obok są dwie kopalnie. przypuszczam. Możliwe że przed zamrożeniem konfliktu i dogadywaniem się odnośnie "niezależności" chcą wyprzeć UA z obszarów pod którymi rozciągają się złoża.
3. Dla ruskich