Wpis z mikrobloga

Ciekawy jestem, czy PiSowczycy dadzą się nabrać na taktykę wodza. Że niby rządzić będzie Andrzej z Beatą.
Ciekawy jestem ich min, gdy wyjdzie szydło z worka, Andrzej posłusznie zamelduje wykonanie zadania, a rządzić będzie Jarozbaw, jak Putin z Dmitrijem 'Marionetkow' Miedwiediewem...

#wybory #wyboryparlamentarne #wyboryparlamentarne2015 #polityka
Katzenpanik - Ciekawy jestem, czy PiSowczycy dadzą się nabrać na taktykę wodza. Że ni...

źródło: comment_p8EQliFTWQlVqvtzHhgwwlhWMVbHVHGY.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Katzenpanik: Matko, znów te erystyczne techniki z pytaniem. Nie, większość wykopków nie pamięta tych rządów - nie byli bowiem wtedy ani dzianymi chirurgami ani nie wstydzą się Polski na arenie międzynarodowej.
  • Odpowiedz
a komorowski = tusk, fucking logic

@mentosh: Ale oni nie kłamali w żywe oczy, że będzie inaczej. Komorowski od razu deklarował współpracę z rządem.
Szkoda mi Polski, ale niech jesienią wygra PiS. Opóźni to w efekcie rozwój kraju o jakąś dekadę, ale nie jestem jakimś wielkim polskim inwestorem, który działa głównie na naszym rynku, więc specjalnie bać się tego nie muszę. Autostrady też mam w dupie. Kupię sobie nowy motocykl
  • Odpowiedz
@Katzenpanik: Ale jacy pisowczycy? Przecież pisowczykom jest wszystko jedno czy rządzić będzie Szydło czy Kaczyński, oni i tak zagłosują na PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zagrywka z Szydło ma na celu odbicie Platformie części tamtejszych lemingów.
  • Odpowiedz
Ale jacy pisowczycy?

@mikelson22: neo-pisowczycy. Ten najnowszy narybek, widoczny tak mocno na wypoku przed ostatnimi wyborami, m.in. pod tagiem #bojowkakingidudy. Żelazny kato-elektorat zawsze pomijam, bo schemat jest znany od lat: msza → lokal wyborczy → PiS FTW! → ploty z sąsiadką, sąsiadem → parapet w oknie i monitorowanie okolicy.
  • Odpowiedz