Aktywne Wpisy
alberto81 +30
rutkins +481
#kanalzero #bekazpisu
Kiedy Kierwiński miał problem z z nagłośnieniem i tego samego dnia udowodnione zostało, że nie byl pijany. Mazurkowi nie przeszkadzało nagrać film "Tak piją polscy politycy" i dać Kierwińskiego na okładkę.
Kiedy dwoje radnych z PiS zagłosowało z koalicją dostaliśmy film pt "Korupcja polityczna po polsku" wiadomo że kiedyś to były negocjacje teraz mamy korupcję.
I nie zgadniecie jaki film nie powstał kiedy wyszedł gość z samego środka i powiedział
Kiedy Kierwiński miał problem z z nagłośnieniem i tego samego dnia udowodnione zostało, że nie byl pijany. Mazurkowi nie przeszkadzało nagrać film "Tak piją polscy politycy" i dać Kierwińskiego na okładkę.
Kiedy dwoje radnych z PiS zagłosowało z koalicją dostaliśmy film pt "Korupcja polityczna po polsku" wiadomo że kiedyś to były negocjacje teraz mamy korupcję.
I nie zgadniecie jaki film nie powstał kiedy wyszedł gość z samego środka i powiedział
A wy byliście w 100% zgodni z Netscape Navigator? Nie? Nawet mi was nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#webdev #ciekawostki #16latwbranzy i w sumie #programowanie bo to była mieszanka #html z #cgi #perl ;) dopiero rok później były wersje na #php 3 ;)
ps. szkoda, że nie mogę znaleźć tej pierwszej, miałem tam kolorowego scrolla witającego na stronie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ps2. dobra, znalazlem coś wcześniej, data 1998 ale bez miesiąca :/
Gówno takie zrobiłem ,że masakra :) Ale od czegoś się zaczyna :)
@razor535: na pewno nie zarabiam średniej ;) (średnie to wystawiam faktury ;) ).
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A teraz? FF też nie gorszy tyran, zwolnili doświadczonego szefa, bo kiedyś homolobby skrtykował....
Jakich technologii używasz? Mimo upływu tylu lat, to dalej przeważa w Twoich działaniach PHP? I jak z frameworkami? Jesteś zwolennikiem ich używania, czy wolisz pracować na czystym kodzie?
Dodatkowo jeśli w ogóle mogę zapytać, a Ty masz czas i chęci na odpowiedź: co z front-endem? Nie
w sumie wszystko 3. Mam DG i kilku stałych klientów i czasami jakieś z doskoku.
Tak.
Laravel, Symfony. Dziubanie od zera to absurd w obecnych czasach.
Nie, jestem w tym słaby (pewnie przez to, że nie lubię