Aktywne Wpisy

atteint +63
ej, czaicie, że już jest jesień?
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
Kopyto96 +21
Jprdl, w jakim kraju my żyjemy XDD Rudy obiecał więcej niż Kaczyński 4 lata temu, cały program jest po prostu absurdalny, a na wykopie trwa antykonfederacka krucjata i zadanie 1500 razy tych samych pytań, w jaki sposób zostanie zrealizowany postulat X, choć Konfederacja i Lewica to były 2 partie, które przedstawiły rozbudowany program, a nie 2 strony ogólników w PDF jak Platforma.
Wszystko po to, by ta partia dostała nie np 11
Wszystko po to, by ta partia dostała nie np 11

Dla niewtajemniczonych, na obrazku poniżej pokazano puszkę rosyjskiego piwa marki Baltika.
Ostatnie zdanie w wolnym tłumaczeniu brzmi: Kupując towary z kraju-agresora finasujesz jego zbrojenia.
PS. Zbiegiem okoliczności kupiłem dziś na wieczór dwie butelki Baltika No. 6, czyli portera :)
#ukraina #ukrainskapropaganda #piwo
@fresko: @arxorm: Panowie - proponuję wam zerknąć na wykopową aktywność jegomościa
Wydajesz się być godnym sukcesorem @chemmobile ( ͡° ͜ʖ ͡°) kolejne nołnejmowe konto, które po długim okresie nieaktywności po wcześniejszym zajmowaniu się pierdołami stało się piewcą rosyjskiej poliki i "wolnościowych ideałów" donbaskich bojówek, nazywające każdego, słusznie z resztą, obawiającego się Rosji rusofobem.
Jak zapewne wiesz kondolencje wyrażają żal i współczucie z powodu czyjejś śmierci - tutaj nikt nie umarł, więc musisz popracować jeszcze nad doborem słów do sytuacji. Ja zamiast składać kondolencje pozdrowię cię serdecznie - bądź zdrów!
Tutaj mały zrzut ekranu obrazujący Twoją aktywność
poproszę o cytat w którym tak twierdzę. Przy okazji - czy faktem nie jest przypadkiem aneksja Krymu przez Rosję?
twory Rosjan o ukraińskich faszystach też są niczego sobie.
@tomekwl3: umiesz czytać ze zrozumieniem? Nigdzie nie napisałem, że tak twierdzisz. Takie są fakty i nie masz co o tym dyskutować.
Aneksja Krymu? Zapewne nie wiesz, że Krym jako republika autonomiczna posiadał własny parlament, który ogłosił referendum za odłączeniem się od Ukrainy. Z braku elementarnej wiedzy po twojej stronie dalsza dyskusja jest bezcelowa.
@smsmaj: a jako, że, jak sam piszesz, nie mam pojęcia, to powinienem tak twierdzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do Krymu - a przejęcie ukraińskich baz i floty?
też tak sądzę, choć umotywowałbym to nieco inaczej
Komentarz usunięty przez autora Wpisu