Wpis z mikrobloga

via Android
  • 2
@macgar: jak powiedziałem teściowej, jakie jest zainteresowanie pieskiem w necie to się badzo ucieszyła. Powiedziała, że zrobi wszystko, żeby pieskowi było u niej dobrze. Ta kobieta kocha zwierzątka, więc można Jej ufać. Cholercia, Mirko ma mega szczęście.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@noprosze: często się mówi, że koty są fałszywe. Może tak jest, nie wiem, ale ten kot ma u mnie mega plusa. Dostał już dziś dobre jedzenie za swoje usługi.
  • Odpowiedz
@Trzyzet: Tak głodziłam. Była drobniutka i ciągle biegałam jej bo świeże mięso i Royal Canina bo była cholernie wybredna. Ona miała problem z 4 kociąt jej kocia córka bez problemu wykarmiła tyle samo. Organizm organizmowi nierówny.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@macgar: z obserwacji wygląda na to, że mały sobie poradzi. Już kombinuje jak wyjść z pudełka. Jak się pojawi kocica to napiera na c---i jak szalony. Małe koty są na boki rozpychane i też walczą o swoje.
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@macgar: pogoda ładna, piesek odpoczywa na lekkim słonku w cieniu. Kocica co jakiś czas podchodzi i go sprawdza, oblizuje. Ciekawie wyglądają zapasy dwóch kociaków miesięcznych i tego malca. Te się wygłupiają a psinka jak krecik wciska się między nimi. Już widać, że nabiera siły bo nie daje się tak łatwo rodzeństwu. Podobnie podczas karmienia, coś czuję, że jak będzie już widział to zacznie nimi rządzić ;)
macgar - @macgar: pogoda ładna, piesek odpoczywa na lekkim słonku w cieniu. Kocica co...

źródło: comment_v5HftPpZjHETWKPVt1GNDCzXbdxG3jon.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@macgar: Sorry ze pisze po dwoch dniach ale ten kot strasznie mi przypomina moją kotkę ;) czy to jest rasa norweski leśny czy mi sie wydaje? Moja(własciewie moich rodzicow) kotka jest identyczna a jej kociaki wyglądały tak samo jak wasze. No i nasza kotka troche małych na świat wydała, wiele z nich poszło w Polskę ;)
  • Odpowiedz
@tomashj2: przykro mi, ale nie znam się na tym totalnie. Teściowa pewnie też. To koty na wsi, więc rozszyfrować ich pochodzenie to jak wygrać w totka.
  • Odpowiedz