Mirki, znajdę gdzieś (gdzie?) taki mini-mixer audio, 3-4 suwaki, żebym mógł go podpiąć pod PC wg poniższego obrazka? W zasadzie potrzebe mi są tylko wejścia/wyjścia mini-jack 3.5, ale zawsze można użyć przejściówek z tych większych na 3.5. #kiciochpyta #audio #muzyka #produkcjamuzyki #tworzeniemuzyki (wcale nie tworzenie ale pod tym tagiem pewnie eksperci)
@Name_in_progress: na dobrą sprawę jeśli chcesz mieć sygnał tylko na jednym wyjściu naraz to równie dobrze możesz za parę dyszek kupić 4x gniazdko mini jack, na jedno gniazdko wejściowe puścić sygnał i zwierać czymś obwód na to jedno z 3 gniazdek wyjściowych, na które chcesz puścić sygnał ;) Mikser służy jak sama nazwa wskazuje do mieszania ze sobą sygnałów audio, a kwestia przełączania to już jest czysta #elektronika
@Name_in_progress: zleć komuś z działu elektronika zrobienie prostego przełącznika i wysyłkę za 15zł. Ja sobie takie coś polutowałem sam tylko lepszą wersję na przekaźnikach ze srebrnymi stykami żeby nie było strat jakości i działa ładnie. każdy mikser wrzuci ci dodatkowo swój szum, katorga słuchać takiego czegoś
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
W zasadzie potrzebe mi są tylko wejścia/wyjścia mini-jack 3.5, ale zawsze można użyć przejściówek z tych większych na 3.5.
#kiciochpyta #audio #muzyka #produkcjamuzyki #tworzeniemuzyki (wcale nie tworzenie ale pod tym tagiem pewnie eksperci)