Wpis z mikrobloga

#android #galaxytab2 jaki jest najlepszy komunikator na androida? Na razie sie porozumiewam pezez skype tekstowo i glosowo, ale wkurza mnie brak pionowej orientacji w przypadku konwersacji tekstowej. Szukam komunikatora tekstowego. Moze byc tylko do urzadzen z androidem, a nie multiplatformowy jak skype.
  • 17
@majas: btw jak cos line, mozesz tez zaisntalowac na kompie :) i ogolnie raczej wszyscy ktorych znam, wszyscy korzystaja z whatsapp do komunikacji tekstowej miedzy soba, a dzwonia raczej normalnie do siebie, a czasami jak nie ktorzy to uzywaja line do rozmow :)
@majas: w tego typu programach, biora twoj numer jako kontakt i w ksiazce adresowej sie potem wyswietla, na tablecie nie wiem jak to cyka, ale jak masz gsm, to pewnie cos tam masz :) sprawdzic mozesz :)

Bo jak mowie, sam korzystam na codzienn whatsapp, a czasami do dzownienia line, a tak to patrzylem wiekszosc, ale glownie tego ludzie uzywaja i to najlepiej dziala :)
@porque: nie wiem sam. na razie nic nie weryfikuję, bo niezbyt rozumiem o co chodzi. Jak mam tablet, który nie jest telefonem, to nie mam w nim numeru telefonu, a nawet jak będę miał jakąś kartę SIM to najprawdopodobnie będzie to play internet, z ktorej nie można wykonywać połączeń ani wysyłać smsów. Jeszcze poczytam FAQ, chociaż jak na razie nic nie wywnioskowałem.
@majas: nie wiem ja kto na tablecie, ale przychodzi sms kod, oczywiscie to wszystko jest darmowe i nie placi sie za to, i wpisujesz, ale jak na tablecie to nie wiem :/ ale mysle ze jakos sie da, po prostu przyjdzie Ci na telefon kod i wpiszesz w aplikacji, tak mi sie wydaje :)
@Yaser: ok, skorzystam z rady :) jesczemusze przeczytac faq dla androidowych nowicjuszy jak kupowac aplikacje :d ale to w wolnej chwili, na razie mam w planach 3 kolokwia na ktore sie musze nauczyć i drugie tyle sprawozdan do napisania na weekend :)