Wpis z mikrobloga

@ikar4: Nie wgłębiając się czy w to czy jest coś na rzeczy czy nie. Jaki jest sens ściągania 34-letnich zawodników, którzy dosyć, że nie grzeszą formą to jeszcze ich poziom inteligencji stoi pod dużym znakiem zapytania i ze względu na charakter jest duża szansa na to, że rozjebią szatnię od środka. Dla ligi okej, bo dzięki takim nazwiskom wzrasta jakoś prestiż rozgrywek ale dla samej Lechii mam duże wątpliwości.
@wiktorek_pl: Zapełnienie stadionu.
Poza tym skąd ta pewność, że rozjebią szatnię od środka? Kapo jakoś nie #!$%@?ł. Z Ljuboją też chyba największe problemy były pod tytułem imprezowanie i to, że miał wybujałe ego, ale jako takiego #!$%@? szatni sobie nie przypominam. A skoro jest hajs to czemu nie.
@Wojt_ASR: @wiktorek_pl: Zapełnienie zapełnieniem, ale gaże takich znanych emerytów też pewnie nie będą małe. Ciekawe co będzie jeśli jakimś cudem chociaż jeden z tych transferów dojdzie do skutku. Może i już nie te lata i nie ta forma, ale doświadczenie i ogranie w najlepszych ligach zawsze procentuje.
@Wojt_ASR: @ikar4: Jeśli chodzi o frekwencję to ruch oczywiście na plus/ Doświadczenie jak najbardziej, tylko czy będzie im się w ogóle chciało. Ale jednak ich charaktery i braki umysłowe mnie osobiście by odstraszyły. Nie mówiąc o tym, że wiem jak działa na piłkarzy fakt, że dwóch kolegów z szatni będzie zarabiało 2-3 razy więcej od reszty a przy tym na pewno na boisku za Lechię się nie dadzą pokroić.