Aktywne Wpisy
Kumpel19 +97
19-latka Ruslana Danilkina dwa tygodnie temu straciła nogę w rosyjskim ostrzale artyleryjskim..
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
FejsFak +518
Dajcie pare plusów a jak nie to trzymajcie kciuki a jak są tu #religjni to zmówcie Zdrowaśke chociaż za mnie... bardzo liczę na to, że się dostane....
#pracbaza #zebroplusy
Powodzenia!
Wołaj jak wrócisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słuchajta na 90% sie udało!! :D papiery bedą jutro przez drugiego lekarza obejrzane i przesłane do pracodawcy bezpośrednio. Prawdopodobnie przez moje oko będę miał pewne ograniczenia ( tak jak na przykład nie moge zrobić prawka na ciężarowe itd) ale ogólnie chyba pozytywnie. Kurde nawet miałem badanie moczu robione także grubo (na szczęście nie korzystam
Może źle napisałem, zdawać mogę ale nie zostanę kierowcą zawodowym. Wiem na 100% że