Wpis z mikrobloga

Miraski, Mirabelki trzymajcie kciuki motzno proszę o 14:30 mam badania i jak przejdę to idę do pracy na platformie wiertniczej!! (a mam mały problem ze wzrokiem) Jak tam pójdę to wracam do Polski z #emigracja (praca 2/2)
Dajcie pare plusów a jak nie to trzymajcie kciuki a jak są tu #religjni to zmówcie Zdrowaśke chociaż za mnie... bardzo liczę na to, że się dostane....
#pracbaza #zebroplusy
  • 24
@Inguz: teraz podobno straszny zastój jest, mój brat pracuje na sejsmiku i ciągle zawalniają u niego ludzi i likwidują statki. Także sam sie o robote boi. Ja natomiast ide zgodnie z wykształceniem, czyli na hotel :)
@crackhack: Przepraszam, ale nie bardzo rozumiem, możesz wyjaśnić? Idziesz pracować na platformę wiertniczą i potrzebujesz badania- tu by się zgadzało, ale na praca na hotelu i też takie badania? oO
@addicted44: @BiesONE: @Inguz: @Ghard_Lage: @CzerwononosyRenifer: @damian91: @barrav: @aphroman0: @escobar:

Słuchajta na 90% sie udało!! :D papiery bedą jutro przez drugiego lekarza obejrzane i przesłane do pracodawcy bezpośrednio. Prawdopodobnie przez moje oko będę miał pewne ograniczenia ( tak jak na przykład nie moge zrobić prawka na ciężarowe itd) ale ogólnie chyba pozytywnie. Kurde nawet miałem badanie moczu robione także grubo (na szczęście nie korzystam
@barrav: mam taką że urodziłem się zaćmą wrodzoną w lewym oku, 3 miesiące temu miałem operacje ale okazało się że zacme spowodowała tętnica w oku która tworząc przednią część oka (gdy byłem w łonie matki) nie cofnęła się lecz została w połowie oka i wychodzi centralnie z nerwu wzrokowego. Widzę tak naprawdę tylko kątem lewego oka :)
Może źle napisałem, zdawać mogę ale nie zostanę kierowcą zawodowym. Wiem na 100% że