Aktywne Wpisy
Gogoli90 +533
Cześć, potrzebuję kilku odpowiedzi do ankiety związanej z moją pracą magisterską. Dlatego dla motywacji #rozdajo .Wygrana osoba zgarnia 100zł BLIKIEM.
Losowanie jednej osoby z plusujących ten wpis przez mirko.pro . Dodatkowo proszę wszystkich plusujących o wypełnienie tej ankiety. Losowanie w piątek (17.05) o 20:00
Link do ankiety: https://forms.gle/8pU3c3EJypK4F7yc7
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
Losowanie jednej osoby z plusujących ten wpis przez mirko.pro . Dodatkowo proszę wszystkich plusujących o wypełnienie tej ankiety. Losowanie w piątek (17.05) o 20:00
Link do ankiety: https://forms.gle/8pU3c3EJypK4F7yc7
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
janekch +52
Ej wykopki. Proponuję żeby #lidl zaczął udostępniać listę sklepów gdzie można zrobić zakupy jak człowiek i listę sklepów gdzie jak w lesie musisz sobie sam robić za kasjera.
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Kasy samoobsługowe to
- badziew, nigdy nie korzystam 7.4% (100)
- kocham, zawsze korzystam 48.1% (649)
- czasem korzystam 19.0% (256)
- wolę mieć wybór 25.5% (344)
I kuźwa nie chcę wysłuchiwać idiotycznych komentarzy lekarza rodzinnego: "no no... przed takim dłuższym weekendem to zawsze wysyp takich przypadków... jeszcze w budżetówce to rozumiem, że to tolerują... ale w firmach prywatnych ludzie raczej pracę szanują... ja to w takim stanie zawsze do pracy przychodzę"
No i super. Zaraź wszystkich ludzi z pokoju, niech firmie gorzej działa pół działu. Siedź, kuruj się przez kolejne dwa tygodnie zamiast w 3 dni, rób robotę na gównianym poziomie i jeszcze wnerwiaj wszystkich dookoła kichaniem, smarkaniem i kaszleniem.
Skąd to się wzięło? Czy ja kurna okradam mojego pracodawcę? On mi za te dni przecież kurna nie płaci. Okradam państwo? To oni mi zabierają 60 zika miesięcznie właśnie na takie sytuacje i jak raz na ruski rok pójdę na te 3 dni to i tak będę do tyłu. Komu to przeszkadza? Mam jakieś prawo, ale nie wypada z niego korzystać?!
#oswiadczenie #pracbaza #lekarz