Aktywne Wpisy
rales +1835
ZGODNIE Z OBIETNICĄ WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ POINFORMOWANE W DNIU DYMISJI FERNANDO SANTOSA ZE STANOWISKU SELEKCJONERA REPREZENTACJI POLSKI W PIŁCE NOŻNEJ
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ynfluencer +221
Mam do was ważne i ciekawe pytanie Panowie. Jak się czujecie z tym, że jako faceci to macie tylko harować, nic nie mówić i zdechnąć, najlepiej przed emeryturą, żeby nie zdążyć jej pobrać?
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy to prawda, że jeśli zamówiłem towar przez internet(płyta główna) na firmę i przyszedł on już zepsuty to nie mogę oczekiwać zwrotu pieniędzy tylko towar musi przejść procedure gwarancyjną i mogę ewentualnie otrzymać taki sam towar tylko sprawny?
Dla mnie to jest nie do pomyślenia i nie chcę mi się wierzyć, że przysyłają Ci #!$%@? sprzęt, co powoduje, że nie możesz pracować, nie doniesz z powrotem pieniędzy, żeby kupić coś zastępczego, tylko musisz czekać na łaskę, aż towar przejdzie procedure gwarancyjną jakieś 2 tygodnie....
Mirki poratujcie....
@Maciek_z_LANu: Niezgodność towaru z umową.
btw. Z tego co mnie baba na infolinii informowała jeśli towar jest brany na firmę a nie osobę prywatną to nie mogę tak zrobić, stąd też moje pytanie czy to prawda...siedzę w robocie i nie bardzo mam czas szukać w necie co z tym fantem zrobić...sorry :F
@Maciek_z_LANu: Towar kupiony w ramach działalności gospodarczej nie może być zwrócony w oparciu o przepisy konsumenckie. (te 14 dni to przepis konsumencki).
@MaddoxX1911: Co "tutaj"?
Art. 560. § 1. Jeżeli rzecz sprzedana ma wadę, kupujący może złożyć
oświadczenie o obniżeniu ceny albo odstąpieniu od umowy, chyba że sprzedawca
niezwłocznie i bez nadmiernych niedogodności dla kupującego wymieni rzecz
wadliwą na wolną od wad albo wadę usunie. Ograniczenie to nie ma zastosowania,
jeżeli rzecz była już wymieniona lub naprawiana przez sprzedawcę albo sprzedawca
nie uczynił zadość obowiązkowi