Aktywne Wpisy
Szczur90 +598
#1z10 xDDD
Sandrinia +97
Paradoks Fermiego – wyraźna sprzeczność pomiędzy wysokimi oszacowaniami prawdopodobieństwa istnienia cywilizacji pozaziemskich i brakiem jakichkolwiek obserwowalnych śladów ich istnienia.
Wiek Wszechświata i liczba zawartych w nim gwiazd sugerują, że życie pozaziemskie powinno być czymś powszechnym. Pierwsze zwrócenie na to uwagi przypisuje się fizykowi nobliście Enrico Fermiemu przez zadanie w 1950 roku pytania: „Gdzie Oni są?”. Fermi zapytał, dlaczego, jeśli w Drodze Mlecznej istnieje wiele zaawansowanych pozaziemskich cywilizacji, nie znaleźliśmy dotąd żadnych ich
Wiek Wszechświata i liczba zawartych w nim gwiazd sugerują, że życie pozaziemskie powinno być czymś powszechnym. Pierwsze zwrócenie na to uwagi przypisuje się fizykowi nobliście Enrico Fermiemu przez zadanie w 1950 roku pytania: „Gdzie Oni są?”. Fermi zapytał, dlaczego, jeśli w Drodze Mlecznej istnieje wiele zaawansowanych pozaziemskich cywilizacji, nie znaleźliśmy dotąd żadnych ich
W zeszłym mamełę doprowadziłam niemal do zawału, bo nie mogła mnie rano znaleźć, a chciała obudzić do pracy. Okazało się, że weszłam do szafy i tam spałam. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bycie lunatykiem jest do bani.
#przygodylunatyka #gorzkiezale
@zielonestopylucyfera: Weź mnie nie strasz.
Ciekawe.
Masz partnera, czy jesteś samotnikiem ze względu na lunatykowanie?
A miałaś już jakichś partnerów? Jak oni na to reagowali?
chyba za dużo #wiedzmin3 XD
Dzisiaj też jakoś dziwnie zasnąć nie umię ;P
Nie boisz się, że przez sen rozbierzesz się do naga i zaczniesz łazić między współlokatorami?
@JestemPsem: No oczywiście, że jest pewien stres, ale co mam zrobić? Nie iść na studia? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie boję się za to, że wezmą telefon i porobią mi fotki, czego się bałam w gimbazie jeżdżąc na wycieczki/kolonie.
Anyway, współczuję kumpelko, bo mimo, że nie tak hardkorowo jak ty,