Aktywne Wpisy
Sejmita +44
ewolucja_myszowatych +457
Leczenie zęba kanałowo kosztuje już 1700 zł (。◕‿‿◕。)
Jeśli jakaś rodzina zdecyduje się wyleczyć dziecku ząb to mogą wszyscy w tym miesiącu głodować albo nie zapłacić raty/czynszu wpędzając się w spiralę długu
#ciekawostki #polska #bekazpisu #nieruchomosci
Jeśli jakaś rodzina zdecyduje się wyleczyć dziecku ząb to mogą wszyscy w tym miesiącu głodować albo nie zapłacić raty/czynszu wpędzając się w spiralę długu
#ciekawostki #polska #bekazpisu #nieruchomosci
#humor #polityka #czarnyhumor #4konserwy #bekazlewactwa
@Pertaseth: A fajnie, że na mikro są "duplikaty( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ze swoimi postulatami sa nowym pzpr to czym wtedy jest PIS?
@Kapitan_Neuropa: Tu nie chodzi o postulaty, a kadry( ͡° ͜ʖ ͡°) Bronek był liberałem za młodu, a został strażnikiem żyrandola.
Wiem o co chodzi, ale nie podoba mi się taka propaganda. Jak już kogoś krytykować to z głową. Ciekawe skąd masz informację ilu ludzi z pzpr trafi do nowoczesnej?
@Kapitan_Neuropa: Wiesz ma się swoje źródła, poza tym ta partia powstaje w ciekawym momencie jak PO idzie na dno( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystartowali teraz by podebrać wyborców osłabionemu PO, zwyczajna przemyślana taktyka. Nie ma co od razu szukać spisków. Poza tym niedługo zaczynają się wakacje i polityka zejdzie na dalszy plan, więc była to odpowiednia pora.
Lepszy odgrzany kotlet niż bezsmakowe ciastko i nieświeża kaczka. Ty zapewne wiesz na kogo oddasz głos. Ja mam z tym problem, dlatego cieszę się, że powstaje coś nowego.
@Kapitan_Neuropa: Nie wcale, a jak było z UW na PO?( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kapitan_Neuropa: Ale na jesieni są wybory;]
@Kapitan_Neuropa: No czyja