Aktywne Wpisy
inooni +9
" Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
![inooni - " Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakie...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/4360cd764add4951e6b1624d593c5fe3a7c4fb1ea7027cba2c70ac652ed5f358,w150.jpg)
![rydzniznic](https://wykop.pl/cdn/c0834752/74be4c097f271a61d874ecdaf9133b765ef6ec5fd1d5d4b689a18f960d92786a,q60.gif)
rydzniznic +11
Katowice przejmą miejsce Poznania w "TOP 5"
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
![rydzniznic - Katowice przejmą miejsce Poznania w "TOP 5"
Change my mind
#nieruchomos...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/f6cab9e42e7e40c53fa7ea8757868e012e308f42d0f584a4c9140b10fa2bc043,w150.jpg?author=rydzniznic&auth=89b336274dda2ecce93dde275d1d2faa)
Pech chciał, że klucząc pomiędzy boxami sprzedażowymi jajecznica przypomniała o sobie kręcąc żołądkiem niemiłosiernie. Niewiele myśląc zacząłem szukać toalety. Zdenerwowany starałem się zachować zimą krew, robić dobrą minę do złej gry. W końcu na końcu korytarza ukazał się wyszukiwany piktogram kółka i trójkąta z dyskretnym napisem WC. Wparowałem migiem do najbliższej kabiny i oddałem się błogiemu procesowi defekacji.
Cisza. Spokój. Chwila samotnej przerwy na burzliwym oceanie życia. Gdy wtem gaśnie światło. Ciemno jak w dupie na której siedzę. „Co jest #!$%@?” – myślę. Zdezorientowany próbuję dociec co się właśnie #!$%@?ło. Gibię się, macham rękoma, bujam się jak na #!$%@? parostatku podczas pięknego rejsu. Światło zapala się ponownie.
Nie, to nie może być prawa
Niemożliwe, żeby to było to o czym myślę.
Jednak już wszystko wiem, wszystko jasnym dosłownie i w przysłowiowej przenośni się staje.
Czujka. Ta #!$%@? czujka. Nie wiem kim trzeba być, żeby coś takiego wymyślić. Żeby #!$%@? montować OŚWIETLENIE W KIBLU NA FOTOKOMÓRKĘ, #!$%@?. To już nie można się spokojnie wysrać, tylko trzeba co 30 sekund #!$%@?ć taniec „puć jor henz ap #!$%@?” żeby choćby odnaleźć papier. Gdybym dorwał tego gnoja co to zamontował to związałbym go linami, żeby nie mógł się ruszać, zakneblował i zostawił go w tym kiblu razem z książką. #!$%@? nie wyszedłby dopóki by nie przeczytał wszystkich tomów „W poszukiwaniu straconego czasu” czy innego #!$%@? „Ulissesa”. Może wówczas dotarło by jak dużym błędem było montowanie tej #!$%@? czujki ruchu.
Już widzę tych Einsteinów, którzy to wymyślili. „Oszczędność, panie. Nie zużywa prądu gdy nie trza, panie. Czysty pinionc.” Może i faktycznie miałoby to sens w jakiejś latrynie o przepustowości 0,5 gówna na godzinę, ale nie w wielkiej galerii handlowej gdzie tysiące klientów każdego dnia pozostawia cząstkę siebie w odpływie. Nie lepiej byłoby zamontować jakąś energooszczędną świetlówkę włączaną i wyłączaną raz dziennie zamiast #!$%@? stroboskopu zapalającego się i gasnącego co 30 sekund irytując ludzi chcących w spokoju się załatwić?!
A, a sandały eleganckie, beżowe Gino Lanetti za 89 złota w CCC wyhaczyłem.
#pasta