Wpis z mikrobloga

@Kokon89: Zakładałem, pewnie naiwnie, że mogą się trafić naprawdę nieźli zawodnicy. Zdarzyło mi się kilka razy pod rząd mieć 17/18 (18/18 w ogóle jeszcze ani razu), a niech mi łapa uschnie, jeśli grałem kiedyś nie fair.

@ZlodziejeTraszek: jeśli pula pytań jest ustalona z góry to jednak idiotycznie, ale ciekawe, że ktoś na to wpadł :) w praktyce i tak można sprawdzić swoje pytania, bo nie wiadomo jakie przeciwnik
  • Odpowiedz
@wonsz_smieszek: ja miałem 18 razy 18/18 ale na 1994 rozegrane gry - i też nie oszukiwałem bo i po co ? przecież nie na tym polega zabawa. a 17/18 rzeczywiście mega często się zdarza. jakieś takie fatum ;)
  • Odpowiedz
@unattainable: dlaczego tak twierdzisz ? tak jak napisałem przed momentem 18 idealnych rozgrywek na 1994 gry to nie jest zbyt wiele - około 0,9% więc nie widzę w tym nic podejrzanego...
  • Odpowiedz
@unattainable: wcale nie, w tych kategoriach jeśli nie trafię na proste pytania to mam dużo szczęścia. w statystykach najlepiej mi idzie w chleb i wino, ciało i dusza, w laboratorium.
sztuka i piękno oraz książki i słowa mam na dopiero 10 i 11 miejscu. najgorzej za to ze sportem i serialami u mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz