Aktywne Wpisy
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Lukiak +7
Dziewczyna z neta z takiej grupki proponuje spotkanie. U niej. Ognisko. Granie na gitarze. Śpiewanie. A ja mieszkam niecała godzinę od niej. Każdy jedzie, nawet z drugiego końca Polski a ja wymyślam że jestem teraz za granicą na wakacjach. Btw nigdy nie byłem za granicą.
A wszystko przez aspołeczność, fobie społeczną i poczucie własnej wartości na poziomie -1745262728
Chryste jak ja się nienawidzę. WYJDZ DO LUDZI. Ta, jak ja już mam ścisk
A wszystko przez aspołeczność, fobie społeczną i poczucie własnej wartości na poziomie -1745262728
Chryste jak ja się nienawidzę. WYJDZ DO LUDZI. Ta, jak ja już mam ścisk
@wypokwybor: Teza z dupy
@wypokwybor: Te grupy zawierają przekrój społeczeństwa
Ponadto w praktyce okazuje się, że inteligencja jest mało ważna - nawet osoby mało inteligentne zarządzają wspólnymi pieniędzmi bardziej odpowiedzialnie niż polityk poza kontrolą zarządza cudzymi pieniędzmi. Szwajcarzy są dzięki temu najbogatsi na świecie.