Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +7
mieliscie kiedys jakies paranormalne doswiadczenia?
Zjadlem_Babcie +24
Sram na nowoczesna Polskę. Polskę uśmiechniętą (mam w dupie czy uznacie mnie według waszego widzimisię za debila). Polskę liberalną, rozmywającą więzi narodowe i społeczne, w imię promocji odklejeń psychicznych i fizycznych. Polskę która gnoi pamięć o osobach takich jak Kolbe czy członkowie rodziny Ulmów. Polskę która ceni wyżej bezpieczeństwo innych niż swoich. Pies wam buzie lizał. W końcu przegięcie sprężynę, dostaniecie nią po twarzach czego wam życzę. #polityka
Dziewoja tak 7/10, poukładane w głowie itede.
Luźna gadka o ulubionym alko, napisałem że na whisky nie trzeba mnie namawiać - jakiś pub czy klubokawiarnie miałem na myśli.
Odpowiedz nadeszła momentalnie : ' Po Twoim szkoleniu, u mnie w domu, Ty przynosisz whisky - ja colę, co Ty na to?'
I teraz rozkmina : sprawdza mnie bo napisałem że nie szukam nikogo na jedną noc, desperatka?
A może po prostu #wygryw
Raczej z ciebie desperat żeby myśleć iż wypicie kielicha dobrego alko równa się łóżko.
"A kiedy tak napisalem? Zastanawiam się jedynie co chodzi..Czy napisałem że chodzi mi o sex?"
" sprawdza mnie bo napisałem że nie szukam nikogo na jedną noc, desperatka?" Tak napisales d....u
Nie szukam na jedną noc. - A kto powiedział, że na jedną? blabla...
@cyberyna: A po co się ma umawiać? Żeby jej korepetycji z matematyki udzielić?
Jakbym chciał panienkę na jedną noc to poszedłbym na dziwki :-)