#lenovo Czy ktoś ma w ogóle jakieś pozytywne odczucia zwiazane z laptopami tej firmy? Znalazłem właśnie ciekawą ofertę ultrabooka lenovo, więc postanowiłem poszukać jakichś opinii o tej firmie bo nie miałem nigdy styczności z ich urządzeniami. To co piszą ludzie na ich facebooku oraz pod tym tagiem na mikro trochę mnie zniechęciło ( ͡°ʖ̯͡°) najczęściej są narzekania na serwis, a ja chciałbym kupić sprzęt, którego po 4 miesiącach nie będę musiał do serwisu wysyłać.
@mih-u: Jeśli chodzi o serię ThinkPad to w byłej firmie wydawaliśmy rocznie kilkadziesiąt Lenovo pracowników i byly praktycznie nie do zajechania, serwis błyskawiczny ale mielismy specjalnego opiekuna ;) Jeśli chodzi o zwykłą serię Lenovo, używam od 3 lat G770 i nie oszczędzam go. Wytrzymał kilka lotów samolotem zanim zacząłem go pakować w bagaż podręczny i praktycznie co 2-3 podróżuje ze mną spakowany w plecaku, który jest przerzucany prawie jak worek
Czy ktoś ma w ogóle jakieś pozytywne odczucia zwiazane z laptopami tej firmy? Znalazłem właśnie ciekawą ofertę ultrabooka lenovo, więc postanowiłem poszukać jakichś opinii o tej firmie bo nie miałem nigdy styczności z ich urządzeniami. To co piszą ludzie na ich facebooku oraz pod tym tagiem na mikro trochę mnie zniechęciło ( ͡° ʖ̯ ͡°) najczęściej są narzekania na serwis, a ja chciałbym kupić sprzęt, którego po 4 miesiącach nie będę musiał do serwisu wysyłać.
Jeśli chodzi o zwykłą serię Lenovo, używam od 3 lat G770 i nie oszczędzam go. Wytrzymał kilka lotów samolotem zanim zacząłem go pakować w bagaż podręczny i praktycznie co 2-3 podróżuje ze mną spakowany w plecaku, który jest przerzucany prawie jak worek