@MerytorycznieNiepoprawny: @MaddoxX1911: pograłbym w Endless Legend albo w Galactic Civilizations III albo w Wieśka III albo w GTA V. Trzeba bedzie kiedys kupic PCta ( ͡°ʖ̯͡°)
@Hehkuva: słabizna, teraz raczej się nadaje do prac biurowych
------------------ System Information ------------------ Language: Polish (Regional Setting: Polish) System Manufacturer: Hewlett-Packard System Model: HP G62 Notebook PC BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 350 @ 2.27GHz (4 CPUs), ~2.3GHz Memory: 4096MB RAM
--------------- Display Devices --------------- Card name: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc. Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x68E1) DAC
@Sudokuu: E tam, zawsze się coś znajdzie. Europa Universalis IV powinna na nim śmigać, Cywilizacja 5, Skyrim na minimum w ~25-30fpsach też może śmignąć. Możesz także pobawić się w emulację gier konsolowych (klasyki na PSX, niektóre PS2 pociągnie, praktycznie wszystkie gry na PSP). Masz wiele opcji.
@Hehkuva: sęk w tym, że wykorzystałem juz prawie wszystkie opcje ( ͡°͜ʖ͡°), to co podałeś to juz grałem albo próbowałem pograc w 'hity' np. Endless space czy Sins of solar Zostaje mi tylko kupno nowego kompa
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
laptop z 2010r. FTW
#gry
------------------
System Information
------------------
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: Hewlett-Packard
System Model: HP G62 Notebook PC
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 350 @ 2.27GHz (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
---------------
Display Devices
---------------
Card name: AMD Mobility Radeon HD 5000 Series
Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.
Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x68E1)
DAC
Zostaje mi tylko kupno nowego kompa