Beka z posiadaczy tych butów. O patrzcie jaki ze mnie swager, modny w #!$%@?, wyróżniam się w tłumie moimi ar fors łanami za trzysta złotych. Do tego kupię jeszcze spodnie o dwa rozmiary za małe, żeby było widać co mam na stopach xDD Albo nie! Ej Dorian podwiń spodnie do kostek, hehe wiesz pik end role. #!$%@?, że wyglądasz jakby Ci piwnicę zalało, ale buty widać :D
A tak serio takie buty nosi co drugi osobnik mijany na ulicy. Każdy przekonany o swojej wyższości nad innymi ( ͡°͜ʖ͡°) #bekazpodludzi
@cocklush: To samo co z air maxami, co drugi gimbus nosi identyczne buty bo trzy kolory sprzedają w dajśmanie. Strasznie oklepane buty, rzadko widuję osoby w fajnych nb. Wszędzie tylko ten sam model w trzech wersjach kolorystycznych.
@8Dawid88: Nosilem takowe Air Force'y (tylko w kolorze czarno-bialym) przez ponad 2 lata , jedne z lepszych i wygodniejszych butow jakie mialem. Nie rozumiem hejtu na nie.
@8Dawid88: jak dla mnie jeden z lepszych modeli. Miałem 10 lat temu, teraz w nich koszę trawę u rodziców. Ale faktycznie dużo osób w nich teraz chodzi.
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
A tak serio takie buty nosi co drugi osobnik mijany na ulicy. Każdy przekonany o swojej wyższości nad innymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora