Wpis z mikrobloga

@enforcer: NIe MOGE SIĘ OBUDZIĆ!
HALO ! SŁYSZYSCIE MNIE ?! ODBIERACIE MOJE SYMPTOMY ŻYCIA ? FALE MUZGU CZY H-J ?
NIE BUDŹCIE MNIE CHUJE XD TU JEST DOBRZE! TRZYMAJCIE MNIE JAK NAJDLUŻEJ PSZY ŻYCIU XDDDDDD
Chyba, że ... prześlijcie następną wiadomość, jak tam jest :} Jeśli są smoki i magia to wstaje xD
  • Odpowiedz
@enforcer: to wyobraz sobie, ze kiedys mi sie podobny motyw snil.

Jezdzilem w furgonetce po miescie (dziwna pogoda byla, taka przed oberwaniem chmury). Poszedlem do jakiegos bloku. Tam podeszla do mnie jakas dziewczyna i powiedziala mi, ze jestem w stanie spiaczki farmakologicznej, a to jest sen. W rzeczywistosci leze w szpitalu, chory na schizofrenie i abym nie stanowil zagrozenia dla siebie i otoczenia, polozyli mnie do lozka i wykreowali w
  • Odpowiedz
@barani_leb: ja będąc na urlopie też miałem dziwny sen, wyglądało to mniej więcej tak: obudziłem się w jakimś nieokreślonym czasie(strzelam że to była przyszłość) w łóżku(chyba szpitalnym) i przywalony jak nic wstałem i wyjrzałem przez okno gdzie zobaczyłem budynki pobudowane na krawędziach czegoś co przypominało kanion Kolorado, jakaś panika ludzi wokół i położyli mnie z powrotem do łóżka, zaczęli pytać czy wiem jaki jest rok, nic nie odpowiadam bo nie
  • Odpowiedz