Aktywne Wpisy
Za taką gre trener powinien się z nią zamknąć sam na sam w szatni i porządnie zerżnąć ją w dupę. Serio. Bez wazeliny, nawet bez śliny. Wchodzić na siłę i walić ile się da, niech leci krew. Może wtedy Iga nauczy się grać. Niech ryczy, wyje, niech błaga żeby przestać. Jak się nie podoba to może przestać grać w ogóle.
#tenis
#tenis
SaintWykopek +52
Ja u Mamy: budzi mnie między 1:00 - 4:00 bo znowu zmieszała leki z alkoholem albo jej facet zapomniał hasła do poczty, banku i obydwoje krzyczą do mnie żebym wstawał i pomógł mu je odzyskać. Albo po prostu budzą mnie w nocy siadając mi na łóżko w losowych godzinach. Jest jeszcze opcja że facet matki pijany i mama chce żebym go pilnował bo znowu zaśnie na jakiejś klatce. Jest też opcja
http://proline.pl/?fn=koszyk&1:CORE+I7-4790K;1:SPC+GRANDIS+XE1236;1:Z97+ANNIVERSARY;1:GV-N970G1+GAMING-4GD;1:F3-2400C11D-16GXM;1:WD+WD10EZEX;1:CT250BX100SSD1;1:LITEON+IHAS122-04;1:SPC+GLADIUS+X60;1:BQT+L8-CM+530W
Czy wymienić:
Płytę główną na Asrock Z97 Pro4
i SSD na Crucial MX200
jak ktoś wie gdzie dostanę taki sprzęt taniej proszę o info
#pcmasterrace #komputery
Jak tylko do gier to zmień proc na i5 4690k, weź 8GB RAM (możesz wziąć TridentX bo mają trochę niższe timingi, chociaż RipjawsX też się da ustawić na 2400CL10), zaoszczędzoną na tym kasę i jakieś 200zł dołożyłbym do GTXa 980, różnica w wydajności będzie większa niż przy kupnie i7.
i7 do samych gier nie ma sensu - mało która gra wykorzystuje więcej niż 4 wątki, więcej nawet dobrze tylu nie