Aktywne Wpisy
teslamodels +158
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +107
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Nie będę gdybać na tematy, co powinno, a nie powinno być w używaniu. Słowo leczenie ma takie, a nie inne znaczenie. Jeżeli w przyszłości się to zmieni, wtedy przyznam rację. Teraz niezależnie od tego, a jaki sposób myślę (wewnętrznie uważam za słuszne), nie zrobię tego.
Dalej rozmawiamy o dwóch rożnych rzeczach - próbujesz odnieść się do mnie personalnie, a ja mówię o czystości języka. Ze swojej strony kończę temat.
@HetmanPolnyKoronny: Brak dzieci nie jest chorobą, tylko bezpłodność.
@HetmanPolnyKoronny: Nie jest zdrowy
To chyba zależy od "protezy". Jak jest samowystarczalna, to wydaje mi się, że tak. Jeżeli to jest jak rozrusznik serca, to według mnie nie.
To wszystko moje intuicyjne rozumienie
Inną sprawą jest jak traktujemy ten zabieg. Moim zdaniem nie powinno się ingerować w naturę, co ludzie jako gatunek robią od bardzo dawna. Czy procedura adopcyjna nie przypomina momentami rozmowy kwalifikacyjnej na rodzica? Z drugiej strony czy leczenie niektórych ludzi nie jest wbrew naturze, bo bez
@HetmanPolnyKoronny: No to super, mamy punkt wspólny :). Jak napisałem, jestem absolutnie przeciwko wartościowaniu osób jako produktu, ale swoje inne wątpliwości (w stosunku do metody) podałem wyżej. Wydaje mi się, że swoje powiedzieliśmy. Dzięki wielkie za ciekawą dyskusję