Aktywne Wpisy
Trismus +884
Viado +338
Dla wszystkich co bezdusznie rzucają hasłem "trzeba się było ubezpieczyć"
- Wiecie ile kosztuje ubezpieczenie domu na terenach na tym terenie? O ile w ogóle jest możliwe
- Wiecie że tam przeważnie mieszkają bardzo biedni ludzie w starych poniemieckich domach?
- Wiecie że ubezpieczyciel nie wypłaci żadnej kasy jeśli ktoś nie ma papierów na przegląd instalacji elektrycznej, pieca, komianiarza, itp? A te papiery mogły zostać porwane przez wodę
- Wiecie że w starym domu doprowadzenie instalacji elektrycznej, kotłowni itp do obecnych norm i przejśca przeglądów to może być koszt nawet 100k? Kogo na to stać?
- Wiecie że ubezpieczyciel wykorzysta wszystko przeciwko wam? Zawalił się dom od powodzi - fundamenty nie były zgodne z aktualnymi normami budowlanymi - nie ma kasy. Znaleziono jakaś "samowolę" budowlaną typu okno poszerzone o 10 cm - nie ma kasy. Brak wentylacji w kotłowni - nie ma kasy.
- Wiecie ile kosztuje ubezpieczenie domu na terenach na tym terenie? O ile w ogóle jest możliwe
- Wiecie że tam przeważnie mieszkają bardzo biedni ludzie w starych poniemieckich domach?
- Wiecie że ubezpieczyciel nie wypłaci żadnej kasy jeśli ktoś nie ma papierów na przegląd instalacji elektrycznej, pieca, komianiarza, itp? A te papiery mogły zostać porwane przez wodę
- Wiecie że w starym domu doprowadzenie instalacji elektrycznej, kotłowni itp do obecnych norm i przejśca przeglądów to może być koszt nawet 100k? Kogo na to stać?
- Wiecie że ubezpieczyciel wykorzysta wszystko przeciwko wam? Zawalił się dom od powodzi - fundamenty nie były zgodne z aktualnymi normami budowlanymi - nie ma kasy. Znaleziono jakaś "samowolę" budowlaną typu okno poszerzone o 10 cm - nie ma kasy. Brak wentylacji w kotłowni - nie ma kasy.
#wiedzmin3 #wiedzmin
ps . da się zmniejszyć poziom trudności ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a może
Robiłem tę wersję z Kłobukiem i biłem upiory. Było ciężko, nawet bardzo. Są dwie fale, cała taktykę opierałem na quen i n-----------u szybkich ataków no i na ucieczce. Zużyłem na pierwszą falę jeden grom, jeden puszczyk i jedną jaskółkę.
Druga fala trudniejsza, jest tych upiorów w ciul,
Polecany też był Quen i z niego korzystałem w tej walce najczęściej i jakoś poszło :P Pozdrawiam!
@gOOrcio: c-----a taktyka na upiory, uderzy mlynkiem pierwszy cios zdejmie znak a reszta wejdzie w cb
Ja robie tak ze rzucam Yrden pod siebie i czekam az sie zblizy, wtedy paruje jego atak i kontra w polu znaku
Zamiast tego jest przy ogrodzeniu chatka z trzema beczkami - wskakuję na beczki, potem na dach chaty, potem z tego dachu chaty przeskakuję przez ogrodzenie. Jestem teraz za ogrodzeniem i uwaga! nie
Komentarz usunięty przez autora