Wpis z mikrobloga

@db95: tak k---a, mistrzostwo Jagielloni to powinna być kara dla tych ciot. Jagiellonia w niczym nie jest gorsza, a długimi momentami jest nawet lepsza, nie traci frajersko punktów, w jej grze nie ma przypadku, są najrówniejsi.
  • Odpowiedz
@Perlo: ja dzisiaj obstawiałem remis Legii i wygraną Lecha, ale co do przyszłego tygodnia jestem spokojny. Lech X i Jagiellonia wygrywa i jest liderem.
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Ja po meczu Lecha bylem pewien ze Legia to wykorzysta i rozjedzie Slask, ale oni sa tak samo beznadziejni jak Pyrki. Serio oby Jaga zdobyla mistrza, wiem ze w pucharach wiecej ugralby Lech czy Legia ale beda mieli kare za granie gowna.
  • Odpowiedz
@Adams_GA: W obecnej formie Legia gdyby znalazła się w dolnej połowie, to byłaby zagrożona spadkiem. Będziemy mieć najgorszego mistrza od 1948 roku ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ja tam liczę na to, że uda się jakoś polubownie tą ligę rozwiązać, i nikogo nie zgłosimy do Ligi Mistrzów. To nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Moze i nie, ale brak doswiadczenia w pucharach robi swoje. Legia czy Lech potrafia sie spiac na puchary (tak, tak ostatni sezon Lecha to smiech na sali w pucharach, ale nie zapominajmy ze potrafia)
  • Odpowiedz