Aktywne Wpisy
groman43 +843
Dodi_al_Fayed +942
Tak #!$%@?, za PO wpuszczali więcej osób xDD. Jakoś nie pamiętam żeby przed 2015 rokiem w mojej 40 tys. miejscowości byli jacykolwiek pracownicy z Kolumbii, Indii, Nepalu czy Pakistanu, a dzisiaj widuję ich codziennie. Naprawdę nie potrzeba żadnych oficjalnych danych,aby to stwierdzić. #tvpis
Chcę kupić SSD do lapka. Mam teraz HDD 750GB i chciałbym go zostawić (w kieszeni na napęd), bo dużo tam danych. Na SSD będzie system. Jak właściwie się zabrać za instalację systemu nie ruszając danych z HDD? Teraz, na HDD mam C:\ gdzie leży system, a na D:\ moje duperele. Czy programy na HDD będą się uruchamiały normalnie pod nowym systemem zainstalowanym na SSD mimo, że były instalowane na systemie pochodzącym z HDD?
#pcmasterrace #komputery #informatyka #laptopy
Więkoszść program powinna działać bez problemu, czasami zdarzy się jakiś który nie będzie chciał.
Skopiuj sobie przede wszystkim katalog roaming z c/uzytkownicy
Podłącz ten HDD i zrób format partycji gdzie jest system, partycje z duperelami zostaw. Potem odłącz go i podłącz SDD i zainstaluj tam system.
Pod koniec poszerz partycję z duperelami na HDD o miejsce z tej sformatowanej partycji z dyskiem, a na SSD bedziesz miał ładnie system.
I tyle :)
A programy będą ładnie działać, chyba że mają statycznie podaną ścieżkę to zrób sobie skróty ręcznie i tyle.