Aktywne Wpisy
Moseva +225
Szkoda mi chłopaków z Krakowa.
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
keppo +60
a milan to średniak z średniej ligi, który źle jest zarządzany
@kowalale: Patrząc na składy półfinałów europejskich pucharów w tym roku to mocna jest ta "średnia liga" ;)
@kowalale:
Inter i Torino powiedzmy, że jak na oczekiwania przed sezonem to też doszły na przyzwoity szczebel rozgrywek.
Mówię o milanie, a nie o reszcie;)
@No25: chyba po transferach oczekiwano więcej od interu:) Tak samo jak i od milanu, a Torrino było miłym zaskoczeniem.
A Milan to średniak, ale obecnie. Biorąc pod uwagę czas, kiedy był w ścisłej czołówce, to ten kryzys jest bardzo krótki i prędzej czy później minie, możesz być spokojny.
Ciągle piszesz o Milanie, nie wiem jak miał dalej dojść skoro nie grał w europejskich pucharach w tym roku.
Jedyny dobry ich transfer w ostatnich latach to menez i lopez.
Była mowa o występach w europejskich pucharach, że skoro kluby w tym roku jakoś sobie poradziły to chyba aż tak słaby poziom tej ligi nie jest, a Ty zarzucasz miejsce w lidze zespołowi, który nawet w tych pucharach nie grał.
Równie dobrze można napisać, że liga angielska jest słaba bo Manchester United w tym roku nic nie pokazał w pucharach, mniej więcej podobny
@Skyler: polać 100ml czystej temu Panu