Wpis z mikrobloga

@Lacik: Na jaki dział? Jakoś szczególnie się wyróżniasz jako student albo masz duże doświadczenie? Dobrze znasz niemiecki? Na ile ofert łącznie składałeś? Ile wpisałeś w oczekiwanym wynagrodzeniu?
  • Odpowiedz
Na jaki dział? Jakoś szczególnie się wyróżniasz jako student albo masz duże doświadczenie? Dobrze znasz niemiecki? Na ile ofert łącznie składałeś? Ile wpisałeś w oczekiwanym wynagrodzeniu?

@heheszkant:
1. Produkcji / planowania produkcji? Coś tatkiego
2. Nie sądzę, jedynie to, że studiuję teraz po angielsku. Doświadczenie: w produkcji tylko praktyki studenckie, praca tylko w biurze przez studia
  • Odpowiedz
@Lacik: Jaki kierunek i który semestr aktualnie? Myślałem, że do mnie się nie odezwali z powodu niemieckiego na A1 pomimo tego, że raczej jestem wyróżniającym się studentem (w liceum stypendium premiera, teraz wysoka średnia, jakieś tam konkursy itp.). Co prawda doświadczenie mam nikłe - w zasadzie tylko montaż sceny na koncertach, ale w końcu to pierwsze praktyki. Składałem na pięć ofert, z czego jedna niby wymagała lepszego niemieckiego. Wpisałem minimalną
  • Odpowiedz
@heheszkant: Może się jeszcze odezwą, dzwonili raptem tydzień temu.
Skończyłem ZiIPa na pierwszym stopniu, teraz zacząłem drugi stopień - Product Engineering / MiBM, a Ty? na jaki dział składałeś? Wypełniałem ten formularz u nich na stronie, tylko CV właściwie. Jak coś to PW
  • Odpowiedz
@Lacik: Ja VI semestr mechatroniki, składałem na montaż, optymalizacja procesu - odlewnia, obróbka mechaniczna - odlewnia, serwis techniczny lakierni. W sumie ciekawe jakie zadania przygotowali na te praktyki, skoro można składać już po ukończeniu II roku, a Ty idziesz tam z tytułem inżyniera.
  • Odpowiedz
@heheszkant: jestem na mechatronice, do mnie się nie odezwali, też składałem na płatne praktyki i miałem piękne CV, jest po prostu dużo chętnych i dużym plusem jest niemiecki i Politechnika Poznańska
  • Odpowiedz