Aktywne Wpisy
Tyrande +20
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +50
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
- nie jest politykiem,
- nie ma głębszego pomysłu na reformy.
Uważam że z dobrym zapleczem m. in. ekspertów z centrum A.Smitha, mógłby zdziałać wiele dobrego dla Polski. Martwi mnie trochę jego skłonność do lewicowych poglądów, ale nie oszukujmy się, lepsza szczera lewica niż skorumpowana "prawica". W wyborach parlamentarnych, jeśli nie będzie szedł razem z Korwinem, będę miał trudny orzech do zgryzienia. Zaletą Kukiza jest to, że poza JOWami zdaje się być otwarty na różne propozycje, co daje nadzieję, że być może uda się go nakłonić do pójścia w prawą stronę i stworzenia programu liberalnego. Korwin za to powoli traci moje poparcie. Mam już serdecznie dość jego durnych wystąpień i niszczenia w mediach myśli wolnościowej. Dziadek ma za duże problemy ze swoim ego i przerost ambicji. Zawsze musi coś spieprzyć, co przestaje mnie już bawić. Bez względu na wszystko, polityczna jesień zapowiada się naprawdę ciekawie.
#polityka #korwin #kukiz #wybory #wyboryparlamentarne