Aktywne Wpisy
GlenGlen12 +634
Śmieszy mnie ból dupy o kasy samoobsługowe, bo kasjerki stracą pracę. To tak jakby zakazać koparek, bo w miejsce jednego operatora można zatrudnić 5 chłopów od łopaty.
#pracbaza #praca #takaprawda #biedronka #lidl #technologia
#pracbaza #praca #takaprawda #biedronka #lidl #technologia
forfame +221
Ależ mnie #!$%@?ą dzbany, które chodzą po miejscach publicznych z psami puszczonymi wolno. Właśnie pies jednego dziada stanął mi na drodze, gdy byłem ze swoim psem na spacerze. ON NIC NIE ZROBI. W #!$%@? to mam czy zrobi czy nie, pies na smycz i tyle, nie ma wymówek. Dwa psy już dostały ode mnie kopa w łeb, jeden - jakiś wyrośnięty york wyglądający jak chupakabra - do dziś chodzi krzywo od uderzenia,
541 387 głosów
→3,22%
→ i nie będzie więcej#franekcontent stronk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam @Varajin i @rfree
#bekazkorwina #bekazprawakow #jkm #krul #korwin #partiakorwin #polityka #2zdrajcy #4kuce #4konserwy #neuropa
#bekazlewactwa
@rfree: ??? Jakim nam ??? Podziękuje kut… Wipletowi za #!$%@? NAS. Nie ma już nas. Są ludzi wierni idei i zdrajcy, zdrajcy chcący łatwego suckcesu, którzy polecą na każde ładnie pomalowane gówno.
Więc wolno rynkowcy w Polsce to KORWiN (3.5% prezydent, ok. 6% parlament) KNP około (0.6% prezydent, 0? parlament) i może Braun i demokracja bezpośrednia (jeszcze mniej).
Bo przecież na pewno nie PoPiS. Więc nie ma się z czego cieszyć, no ale jak zawsze trollujesz bez sensu i po polsku się przekrzykujesz czy korwin czy knp
@rfree: nie rozśmieszaj mnie.
KORWiN nawet nie wie jaki ma program, #!$%@? o wolnorynkowości KORWiNa, już pisałem o tych kłamstwach:
http://www.wykop.pl/wpis/12330797/jkm-krul-korwin-w-dzisiejszym-ama-na-wykopie-o-pro/