Aktywne Wpisy
Tyrande +135
Jako, że są święta to nie może zabraknąć pierogów z kapustą i grzybami. Więc się dzisiaj do tego zabrałam.
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Rafonixkozak2008Pl +316
Potężna Unia jak zawsze z rigczem, a konfiarze i onuce dupa cicho ʕ•ᴥ•ʔ #uniaeuropejska #ue #nintendoswitch #nintendo #konfederacja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Super, jutro mam jazdy będę pierwszy raz jeździł gdy śnieg leży na ulicach! Ostatnio gdy padał deszcz strasznie kijowo mi szlo, ale zobaczymy! :p
Komentarz usunięty przez moderatora