Wpis z mikrobloga

Ehh... Akurat jak wróciłem do formy i wchodziły mi przed chwilą banie jak p------e oraz dobrze mi się grało to w przeciwnym teamie musiał się trafić rusek z wh.

Profil zalany komentarzami, że jest wallhackerem, koleś wali do mnie przez smoke'i na bananie jak szalony, każda pozycja oczywiście obcykana. 44 fragi na koniec miał :|. Mimo tego ugraliśmy jakimś cudem te 11 rund, ale i tak przegrana jest :/.

Marzy mi się konter strike bez cziterów :c. Ciekawe czy uda mi się wbić tego kałacha w laurach jutro.
#csgo
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krul_Macc: Fajnie by było. I nie jest to wcale niemożliwe. Wystarczyłaby współpraca ESEA z Valve nad ulepszeniem VAC-a. Problem w tym, że LP Kane sam czerpie zyski z lepszego anty czita niż ma Valve więc po co ma im pomagać. Straciłby zyski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@softenik: Zaczynając od tego że ESEA chciała się dogadać z Valve, to Valve powiedziało s-----------e pedały, a nie ESEA. Takie życie, oni zarabiają na nowych kopiach gry i skinach, więc stracili by zyski z gier, po części z skinów i jeszcze musieli by hajs wyłożyć dla ESEA za antycheata. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz