Wpis z mikrobloga

@UszatyBloger: jeden z lepszych ostatnio zestawów, cumplu. Sam również jestem fanem marynarek Massimo Dutti. Nigdy nie widziałam w HM poszetek. Na stronie też ich nie ma. To musi być jakiś specjalny haem?
  • Odpowiedz
@Espo: Nie dochodziłem co to za firma, ale na metce autentycznie jest JP :)

Wpinka była w zestawie z drugą w kolorze szarym, całośc wyszła 15 zł. Muszą mieć spory budżet na promocję, bo wszędzie ich pełno. Stwierdziłem, że noszenia zegarka też trzeba się nauczyć, a ten jest calkiem minimalistycznie zaprojektowany. Może kiedyś stać mnie będzie na "prawdziwy" ;)
  • Odpowiedz
@UszatyBloger: Zestawienie bardzo podobne do Total Blue, ale moim zdaniem nieco ładniejsze i lepiej wyważone. Przyznam po raz kolejny, że uwielbiam te Twoje poszetki, masz naprawdę niezłe oko do nich. Znowu też plus dla wyboru miejscówki, silny kontrast zdecydowanie sprzyja dobremu ukazaniu zestawu.

Btw. Mało było takich wpisów ostatnimi czasy i pewnie nie tylko ja czuję niedosyt z tego tytułu.
  • Odpowiedz
@Mroczny_Pyton: odobne, bo w pewnych przypadkach trudno jest wymyśleć koło na nowo.Poszetkową garderobę udało mi się skompletować w czasie, kiedy nie były one jeszcze ogólnodostępne, więc ten fakt tym bardziej mnie cieszy. Wpisów mało, bo moi fotografowie byli dość zajęci, ale w najbliższym czasie powinienem być w stanie nadrobić zaległości :)
  • Odpowiedz