Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +48
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +20
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przyszłam dzisiaj do pracy nakarmiłam inwentarz, dochodzę do grubej, a tu niestety już za późno... Śmierć związana ze znoszeniem tego paskudztwa, które jej po jajkach zostało, nie wyglądało to zbyt ładnie...
Tak więc sklep dzisiaj zamknięty, bo nie mogę przestać ryczeć, to była moja najpierwsza i najkochańsza agama :< nigdy już nie będę miała tak kochanego, przyjemnego, miłego, towarzyskiego gada, jak ona (╯︵╰,)
#agama #agamy #terrarystyka #szczecin #gadzibastion Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
@gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja @Cahir22 @Ranfun @Kodys @Queiroz @Jormungand @Turrsky @skrajnaa @Migfirefox: @foxmurder @nietopies @Maupolina @Pio23 @avible @kamdz: @nat89
@bloodcrawler: wiem, miałam to samo z bardzo chorym gekonem 2 lata temu;<
@gumiorek: no właśnie, najgorsze jest to, że to ta pierwsza, najstarsza, najbardziej pocieszna;< (Nie żebym wybrała inną, gdybym miała taką możliwość)
WSZYSTKICH NAS NIE ZABIJECIE!
A.C.A.B
@Czerw2: zdechla by podczas zabiegu.
@Khaleesi: ehhh.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora