Mirki, wczoraj dostałem sms'a od koleżanki z propozycją. Nie wiem co robić bo trochę #przegryw i gdzieś ta #stulejacontent siedzi. Koleżanki sobie obrały za cel że mnie wyswatają ( ͡°͜ʖ͡°) Nie mam dziewczyny i generalnie od kilku dobrych lat jestem wolny a podbijam pod 30 (⌐͡■͜ʖ͡■) ale tak jakoś się dzieje że nie rozglądałem się bo to praca, wyjazdy zagraniczne itd, kasa leci, samochód jest (co prawda Citroen C5 z 2008 no ale jest), mieszkanie też. No ale do rzeczy. Wczoraj dostaje wiadomość od koleżanki, że ona rozmawiała o mnie z koleżanką z pracy że mają jakąś kandydatkę hehe. Dodam, że niedawno na jakieś imprezce koleżanki mnie podpytywały co u mnie w sprawach sercowcy, a że naszła mnie chęć podzielenia się swoimi ostatnimi przemyśleniami (bo wypiłem coś głębszego) to powiedziałem że ja raczej będę sam w życiu i nie założę rodziny ( ͡°͜ʖ͡°) Przysłała mi numer dziewczyny i się zastanawiam czy napisać do niej czy nie? Umówić się na kawe jak myślicie? Na zdjęciu wygląda całkiem całkiem. Ja jakimś Goslingiem nie jestem, ale o formę dbam. Z drugiej strony siedzenie w piwnicy dobrze mi wychodzi. wołam ludzi spod: #tfwnogf i może #tfwnobf
@szadol: może lepiej jakby wzięły ją i Ciebie na jakieś wyjście, żebyście bez krępacji mogli się poznać. Potem to już od Ciebie wszystko zależy, ogierze
@szadol: zawsze może być fajnie, a jak nie wyjdzie, to żadna strata, piwnica będzie na Ciebie czekać. wiec mysle ze warto spróbować, nic nie ryzykujesz cumplu (⌐͡■͜ʖ͡■)
@gibpotatoe: @Nurewicz: No wiem, ale czasem jak sam siedzę w domu (w sumie rzadko się zdarza ale zdarza bo więcej w pracy), to mirko to trochę za mało (ale w pracy też na mirko siedze jak coś). @loopzilla: @manior: No właśnie tak myślałem żeby zrobić, bo tak od razu sam na sam to nie chcę. Tylko jak to dobrze rozegrać.
@szadol: prosto, kolego. Mówisz koleżankom, żeby zorganizowały jakieś wyjście. Zapraszają tą pannę i mówią, że będzie też fajny kolega. W towarzystwie, w którym nie znasz tylko jednej osoby raczej nie będziesz się czuł nieswojo, więc zaprezentujesz się z dobrej strony. Możecie ustalić nawet jakiś znak, żeby Twoje koleżanki zostawiły was samych, wtedy będziesz mógł bardziej bezpośrednio nawiązać z nią jakiś kontakt i zrobić podwaliny pod spotkanie face to face. Powodzenia!
@loopzilla: Tylko z drugiej strony, koleżanki mają już swoje rodziny, małe dzieci itd. Zorganizować coś na weekendowy wieczór żeby były wolne. może być trudno. Twoje rozwiązanie jest najlepsze, ale może być tak że przez cały maj się nie zorganizują, a ja w czerwcu lecę do Francji w delegacje. Dlatego będę musiał sobie sam poradzić jakoś.
@szadol: Zawsze to jakieś nowe doświadczenie ! Tylko jak spróbujesz to się przekonasz czy warto było czy też nie. Kiedyś tez skorzystałem z takiej opcji - nie udało się w ostateczności, ale fajnie było się pobawić trochę :D
@szadol: Nie pisz sms'ów tylko dzwoń od razu z propozycją kawy w jakimś lokalu (miej kilka opcji w zanadrzu). Nie zapomnij spytać, czy po nią wpaść, czy spotkacie się na miejscu. ( ͡°͜ʖ͡°)
@szadol: Masz tylko z nią iść na kawę, a rozkminy jakbyś się żenić miał. Normalnie idź i zobacz jak będzie. Zawsze możesz potem powiedzieć, że jednak nie.
No ale do rzeczy. Wczoraj dostaje wiadomość od koleżanki, że ona rozmawiała o mnie z koleżanką z pracy że mają jakąś kandydatkę hehe. Dodam, że niedawno na jakieś imprezce koleżanki mnie podpytywały co u mnie w sprawach sercowcy, a że naszła mnie chęć podzielenia się swoimi ostatnimi przemyśleniami (bo wypiłem coś głębszego) to powiedziałem że ja raczej będę sam w życiu i nie założę rodziny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przysłała mi numer dziewczyny i się zastanawiam czy napisać do niej czy nie? Umówić się na kawe jak myślicie? Na zdjęciu wygląda całkiem całkiem.
Ja jakimś Goslingiem nie jestem, ale o formę dbam. Z drugiej strony siedzenie w piwnicy dobrze mi wychodzi.
wołam ludzi spod: #tfwnogf i może #tfwnobf
@loopzilla: @manior: No właśnie tak myślałem żeby zrobić, bo tak od razu sam na sam to nie chcę. Tylko jak to dobrze rozegrać.
@DziewczynaMirka: ok! ale powiedz jak to rozegrać taktycznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@manior: Dam znać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@chrupol: hehe, tak myślisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora