Aktywne Wpisy
Lardor +181
Idę sobie rano a tu taki widok z tyłu jest szkoła, dobrze że to był wczesny ranek bo dzieci do szkoły tedy chodzą. Kieorwca uciekł z miejsca zdarzenia #krakow #polskiedrogi #samochody #motoryzacja
grimhzr +376
powiedz jak stary jesteś nie mówiąc jak stary jesteś. tylko milenialsi i starsze pokolenia będą wiedziały co do tych beczek niektórzy wsadzali zamiast kapusty ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #kiedystobylo #takbylo
Pewnej nocy miałem całkiem fajny sen. Pamiętam, że o jego wydarzeniach (niby prawidziwych) musiałem koniecznie opowiedzieć przyjaciółce. Wybudziłem się jednak. Nie byłem pewny czy już jej powiedziałem, czy może jednak to sen i trzeba odkręcić czy co... powiedziałem jej, lecz znów się wybudziłem...
Nie pamiętam dokładnie fabuły, nie chcę nakręcić ani plątać jak moda na sukces, ale doświadczyłem w ten sposób 5 warstw snu. Coś, o czym Cobb nawet nie myślał. Nie pamiętam czy za 5 razem wybudziłem się na prawdę czy 5 razy budziłem się we śnie, a szósty to moja rzeczywistość. Było to w zeszłym roku lub 2011, a film "Inception" był mi znany (co pewnie wpłynęło na takie zjawisko). Tuż po obudzeniu uczucie niesamowite. Serce zaczęło bić szybciej, odczuwalny #mindfuck . No #incepcja pełną gębą... :)
#pytanie Sen we śnie, we śnie, we śnie... Mieliście coś podobnego?
Czy któraś z osób kontrolujących sny (nawet sporadycznie) próbowała zincepcjować kogoś w swoim śnie?
Ale podobają mi się takie rozkminy ;) Nie ma co takich wykluczać :D
Tamtego ranka przez chwilę czekałem na wybudzenie (myślałem: "ok, zorientowałem się co jest grane, czas się wybudzić")
Sen we śnie to tak rozbrajające mój umysł uczucie (a przynajmniej tamtego ranka), że stawiam wyżej, niż świadomy sen (choć gdyby występowało to częściej, to nie byłoby tego fenomenu). :)
Marzę wręcz, żeby powtórzyć taki stan!