Wpis z mikrobloga

@SUQ-MADIQ: Robisz się coraz bardziej śmieszny i żenujący. Producent pisze, że używanie backpack i app DODATKOWO zwiększa problem.
Nie wiem co się p-------------ś do apple jak nie o tym jest wątek. Nie mam iphona ani nic z apple.
W przeciwieństwie do ciebie kupuję świadomie a nie to co najnowsze i najdroższe a potem wmawiam ludziom że wyłączanie się kamery po pół godzinie to norma.
  • Odpowiedz
@FalseIdeas: bo problem nie musi występować przy jeździe na moto jak kamera jest ciągle chłodzona pędem powietrza. Problem zaczyna się przy wysokiej wydajności i słabym chłodzeniu jak w przypadku samochodu a o to pyta autor wątku.
  • Odpowiedz
@avltree: Obecnie lepsza od gopro jest sony z 4k pod względem obrazu i dźwięku, ale jak ktoś miał wcześniej gopro to ma naprzyklejane mocowania, duperele różne itp. kompatybilne wstecz.

Poza tym ilość akcesoriów na rynku z dronami włącznie przemawia za gopro.

Nie ma bardziej wszechstronnej kamery.
  • Odpowiedz
@SUQ-MADIQ: ten soniak choć bardziej się nadaje, w ogóle mi nie leży - obraz jest przesadnie nasycony bardzo słabo pracuje pod światło, trochę zdjęć pstrykam w RAWach jestem wyczulony na nienaturalne barwy a to w soniaku jest rażące, i tak jak wspomniałeś kamerki nadającej się do wszystkiego nie ma.

@avltree: stałe zasilanie mi nie przeszkadza, ważne żeby była taka możliwość no i żeby była pętla.
  • Odpowiedz
@WILI7777: Bierz gopro, zobacz sobie ceny używek na ebay - słabo z ceny lecą, jak nie znajdziesz zastosowania to sprzedasz z bardzo małą stratą.

Zobacz sobie jak to nagrywa na domyśnych ustawieniach w 4k (moje video)

A już 1080p 60fps jest genialnym trybem, jak lubisz grzebać przy takich plikach to zabawy mnóstwo
S.....Q - @WILI7777: Bierz gopro, zobacz sobie ceny używek na ebay - słabo z ceny lec...
  • Odpowiedz
@SUQ-MADIQ: no jestem nastawiony na gopro i wszystko wskazuje na to że wezmę 4 black edition, zastanawiałem się jeszcze nad silver ze względu na ekran ale wolę mieć lepsze parametry, dzięki za pomoc
  • Odpowiedz