Aktywne Wpisy

olo1917 +847
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta

Tumurochir +176

mirki, takie mam krótkie pytanie, jest może w c# coś odnośnie wyczytywania trwania animacji? Chodzi mi po prostu o komendę na true/false odnośnie zakończenia animacji z animatora - do ifa. Skrypt miałby wyglądać mniej więcej na takiej zasadzie:
if (Animator.czyanimacjasieskonczyla)
load.level("następnascena");
;
Chyba isplaying jest od tego, ale nie wiem czy w c# to działa jak powinno, bo w sumie rzadko używałem i nigdy nie chciało działać :/ .
http://docs.unity3d.com/ScriptReference/WrapMode.html
To się odnosi do tego, ile razy animacja ma się wykonać, raz, dwa, nieskończoną ilość razy...
Nie wiem czy do tego się to odnosi...
Rozumiem, że animację tworzysz przy użyciu dodatku: "Animation" ?
I jeszcze ważne jest, czy jest to 2D, czy 3D :)
Wychodzi nas to że jestem mistrzem komplikacji rzeczy prostych - mialem już jeden komponent z wbitymi publicznymi funkcjami, i wystarczyło wrzucić go na scenę i podpiąć pod animation event - i działa. Zaraz trochę potestuję i wrzucę jak to wygląda :> . Piwko i po plusie.