Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +70
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Anonim5 +880
Mireczko kochana, a może to po prostu dobra kawa, albo solidny compot? Skąd takie wnioski? ( ͡°
Zwykle słucham na głośnikach, słuchawki na strita ewentualnie jak ktoś oprócz zwierzaków jest w domu.
Ja na głośnikach nie lubię słuchać. Jakoś nie mogę się przestawić. Tzn. to jest fajna sprawa, ale dobre głośniki to naprawdę droga impreza. No i musi być cisza absolutna żeby się cieszyć dźwiękiem. Jak ktoś jeździ z odkurzaczem po domu to jest lipa.
@augustyn_kordecki: Co do efedryny.
To tak, dlatego ja preferuję słuchawki od razu jak do domu wchodzi ktoś inny niż kot. Fajnie się słucha, szczególnie teraz gdy mam jeden pusty pokój w domu.
W sumie ja nie mieszkam na swoim to też wychodzę z założenia, że głośniki mogłyby innym przeszkadzać.
Oszem sennheiser tez ma na przyklad hd800, ktore mogloby konkurowac z powyzszymi, ale tak samo maja
@dzikireks: c-----e Senki to dla mnie np. HD202. Słuchałem już AKG za 200zł, za 1000zł i wszystko było po prostu tandetne i
k3003 tandeta????? A moze mowisz o k1000???
Przeciez kazde z tych sluchawek w swojej klasie to mistrzostwo swiata.