Jak wrzucę sobie muzykę na OneDrive to mogę ją odtwarzać z poziomu telefonu. A da się udostępnić folder ze swoją muzyką, żeby ktoś mógł odtworzyć to u siebie na Xbox music na telefonie? #bojowkawindowsphone #windowsphone
@Saeglopur: Musisz wejść w ustawienia w aplikacji do muzyki na telefonie, "ustawienia konta Xbox" i tam zmienić region na Stany Zjednoczone. No i włączyć "Synchronizuj moją kolekcję online".
@yeapUwin: Znalazłem sam :) Jak na razie nie ma opcji, żeby widzieć udostępniony folder w eksploratorze, więc nawet w aplikacji muzyka na komputery nie można zaznaczyć, gdzie apka miałaby szukać udostępnionych plików, więc na telefonach też niezbyt.
@Saeglopur: W sumie to może trzeba zmienić region w telefonie... Wczoraj przywracałem ustawienia fabryczne, to od razu wybrałem język angielski i region USA. Potem zmieniłem region w Xbox music i zaczęło śmigać to zmieniłem region i język telefonu z powrotem na Pl. Może musisz zrobić tak jak ja.
#bojowkawindowsphone #windowsphone
Edit: Wygląda na to że chyba tak jest :/ Ani USA ani UK mi nie działa. Na jaki region zmieniałeś?
źródło: comment_lA8h6w914T35Fd0jc4g5CSB73TzftId2.jpg
Pobierzźródło: comment_MvK0rCnXBCJNrlLqJoFZZS2HY56WX7vX.jpg
Pobierz