Aktywne Wpisy
3x32 +44
Linnior88 +8
Jak sobie radzicie z bardzo niskim poczuciem własnej wartosci ? Ostatnio zaczęłam się łapac na tym że się czuje gorsza od dosłownie wszystkich mimo, że nie pije nie palę , mam jakies tam hobby jak gotowanie, czytanie książek, spoko pracę
A mimo tego ciągle się czuje jak jakiś śmieć
Ból istnienia rozrywa mi dupę , czasem mam wrażenie że nie mam prawa chodzic po jednej ulicy z innymi ludźmi
A mimo tego ciągle się czuje jak jakiś śmieć
Ból istnienia rozrywa mi dupę , czasem mam wrażenie że nie mam prawa chodzic po jednej ulicy z innymi ludźmi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
2. Wypelnij Latarnika wyborczego
3. Wychodzi Tanajno - prawie pełna zgodność.
4. Nawet nie wiesz kto to jest, w sondażach -10%
5. Popatrz na nastepnego Kukiza
6. Zobacz kilka wywiadów z nim.
7. Matkobosko skąd on się wziął, najlepszy kandydat, wiara w ludzi odzyskana, Kukiz na prezydenta
#wybory2015 #wybory #kukiz
@Nutaharion,
ale przeciez mowimy o politykach i przecież się dzielą na lepszych i gorszych.
Ja i tak bym wolał, by poparcie Kukiza i Korwina i tego od maszynek do golenia się skumulowało w jedno, ale Kukiz co raz częściej sprawia mi wrażenie że
@tullsta: Tak, tak. Jakbyś obecnie nie głosował na ludzi. W Stanach żaden kandydat niezależny nie ma szans - musi wybrać jedną z opcji i jest od niej uzależniony i bez niej nie zostanie wybrany ponownie. Zobacz jakie tam się kampanie wyborcze robi
O Tanajno dowiedziałem się jak @wykop napisał, że ten się sam do nich zgłosił z AMA