Wpis z mikrobloga

@konoo: Z tego co mi wiadomo to można dodać 4 urządzenia i oglądać jednocześnie na 2. Natomiast 5 razy w ciągu miesiąca można usunąć dodane wcześniej urządzenia, żeby zwolnić miejsce na nowe. Adresy IP nie mają znaczenia.
Ja miałem do 5 różnych urządzeń. Jak łapka dostawałem nowego to musiałem czekać miesiąc aż potwierdzi się skasowanie starego. IP bez znaczenia - liczy się mac. To było prawie 2 lata temu ale może jeszcze nie zmienili znacząco.
@MakontufTRZY: Mac się liczy? Czyli ze co ze wszystkie urządzenia maja być podpięte pod jeden router? Nie kumam o co chodzi z tym mac. Teraz mam go na telefonie przez net komórkowy pc i na dekoderze n. Oczywiście oc i n pod jednym routerem. I chciałbym znajomemu dać haslo aby u siebie w domu miał
No jebne... adres mac jest stały dla sprzętu, więc wsio rybka skąd masz internet i jakie ip. Możesz zarejestrować do np. 5 urządzeń z różnym mac-iem. Jak byś PRZECZYTAŁ regulamin to byś wiedział ile. Podział na to czy to lapek czy telefon działa na zasadzie kilku pierwszych cyfr adresu mac.