Aktywne Wpisy
Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Xefirex +67
Zraz będzie hurrr durrr, że:
jak to?? sprzątaj kupy!!! dzieci się w tym bawią potem, trawniki obsrane, to twoja odpowiedzialność!!!
A ja mam to w dupie. Bo:
1. Ja się pytam, co ja mam z ta kupą zrobić? Nigdzie na mojej ulicy nie ma śmietników, a już z pewnością nie ma śmietników na ludzkie odchody. Ostatnio ustaliłem, że jak wysram się na trawniku koło mojego bloku, to muszę #!$%@?ć pół kilometra, aby kupę wywalić do kosza. No chyba, że powinienem ją schować sobie do kieszeni i zabrać do domu.
2. #!$%@? mnie obchodzi, że dzieci sobie chodzą po trawniku i wszystkie mamusie mają z tego powodu ból dupy o kupy. Dzieci mają pierdyliard placów zabaw, praktycznie na każdym kroku. A ja sram na trawniku, bo gdzie mam srać, na chodnik? Toi toi-ów, czyli miejsc, gdzie bezpiecznie mogę zrzucić gruz, jest w Warszawie dosłownie kilka, może kilkanaście. I to też mnie #!$%@?...
3. Sprzątanie kup jest obdrzydliwe. Wolę zapłacić mandat.
Już mi lepiej. Dziękuję, dobranoc.
#gorzkiezale #oswiadczenie #niepopularnaopinia #ludzie
co xD
@MichaI:
@Aberworthy: