Wpis z mikrobloga

#wizazcontent #bekazrozowychpaskow

Witam was

Tak na wstępie ujmę , iż mam 18 lat. Czasami z zwykłego lenistwa podjeżdżałam sobie autobusem do domu ze szkoły, choć zazwyczaj chodzę zwyczajnie na nogach. Wyczaiłam, iż jeździ nim pewny kierowca około 30 lat. Nigdy nie zwracałam uwagi i nie przyglądałam mu się lecz zauważyłam, że przy wysiadaniu nasze spojrzenia się spotkały. Od dwóch tygodni jeżdżę autobusem do szkoły jak i zarówno do domu tylko z powodu kierowcy, który jak zauważyłam zwraca na mnie uwagę. Wsiadam pod domem i wysiadam pod szkołą - to nic, że objeżdżam tym autobusem całe miasto i kurs trwa 50 min .

Mam miesięczny i nie zdarzyło mi się jeszcze kupić u niego bilet. Zajmuję zawsze to samo miejsce, aby dobrze było utrzymać z nim kontakt wzrokowy. MNIE TEŻ TO KRĘCI. Facet mnie pociąga fizycznie. Podczas jazdy nie patrzy na mnie w lusterko jedynie na przystankach ( klika przycisk ; zamykanie drzwi ; ) patrzy w lusterko na mnie i dopiero rusza. Uśmiecham się do niego, lecz on nie. Na każdym przystanku jest to samo - zwyczajnie mnie obserwuję jak tylko ma na to okazję. Kontakt wzrokowy czasami trwa około 3-4 sekund

bardzo proszę o komentarze , opinie i swoje zdanie
  • 10
@pusheeny: NIezbyt rozgarnięta dziewczyna zauroczyła się w kolesiu. Nie za bardzo wie co ma zrobić więc póki co prowokuje los i przebywa w miejscach, gdzie go spotyka. Nie wie co z tym dalej zrobić więc pyta "w swoim Internecie" co ma robić. Nic różniącego się od Mirka pytającego tutaj jak coś zrobić z laską, którą spotyka w szkole.
@palepallmale: w sumie jakby facet dodał na mirko taki post to pewnie by go wspierali :D a tacy gapiący się perfidnie i milczący bez słowa ludzie są najgorsi ( ͡° ʖ̯ ͡°) naoglądałam się seriali o psychopatach i teraz się boję