Wpis z mikrobloga

#pytaniezdupy

Tak sobie myślę, że wszystko w jakiś tam sposób przemija, nudzi się i z perspektywy czasu wydaje się tandetne i brzydkie wręcz. Tyczy się to wszystkiego, od muzyki, fryzur po architekturę :)

Patrzę sobie teraz na 'wnętrza' luksusowych aut... dajmy na to pierwsze 'limuzyny', uważane za mega nowoczesne wyglądają jak twory jakiś niedorozwiniętych umysłowo inżynierów...

Czy za jakiś czas będziemy się śmiali z 'dzisiejszych aut'?
Pobierz nadmuchane_jaja - #pytaniezdupy

Tak sobie myślę, że wszystko w jakiś tam sposób pr...
źródło: comment_NeLsIzYSgzfKvNl3JALuSsyGcogYtHPr.jpg
  • 8
@cyberpunx: właśnie tak o tym pomyślałem... ludzie zabijają się dzisiaj, wycinają sobie nerki, aby kupić dajmy na to iPhone 6... albo jakiegoś nowego merca, a za kilka lat to wszystko będzie po prostu śmieszne :D jak kiedyś w dawnych czasach laski (służki) cieszyły się, że dostaną kolorową kokardę w nagrodę od swojego pana :D
ludzie zabijają się dzisiaj, wycinają sobie nerki, aby kupić dajmy na to iPhone 6... albo jakiegoś nowego merca, a za kilka lat to wszystko będzie po prostu śmieszne :D

@nadmuchane_jaja: Za kilka lat może i będzie, ale teraz nie jest, a za kilka lat ludzie kupią sobie już nowszego iPhona i nowszego merca. Równie dobrze można by nic nie robić, no bo przecież i tak wszyscy kiedyś umrzemy. Nie popadajmy w