Aktywne Wpisy
Nie chce mi się grać w gry. Jak włączę, to spoko, to potrafię się wciągnąć i jakąś tam przyjemność taka gra potrafi sprawiać, ale najpierw muszę ją włączyć, a rzadko kiedy chce mi się to zrobić. Nie czuję tej ekscytacji, którą czułem jako nastolatek; ekscytacji, która kojarzy grę niemalże z wyczekiwaną przygodą. Jeszcze dzisiaj pamiętam, jak w szkole przed feriami zimowymi na jednej z lekcji wyobrażałem sobie, jak będę w czasie wolnym
fffffffff +110
#prawojazdy #drogi #jakjechac
Komentarz usunięty przez autora
@miczal: wiesz, jak to bywa z tymi żalami, dlaczego kogoś egzaminator uwalił. Może to nie była przełączka, ale rondo, może nie zawracał ciasno, ale pojechał pod prąd.
@LOLWTF: @kregoslupdiabla: Serio? Jak ktoś z prawego dolnego
1. > Obrazek Nr.1 przedstawia zawracanie, które odbywa się sposobem bezkolizyjnym. Wykonanie manewru zawracania w taki sposób przyspiesza ruch, w sytuacji gdy kilka pojazdów jednocześnie wykonuje zawracanie. Taki sposób zawracania został przyjęty zwyczajowo nie jest uregulowany prawnie.
Co do złych nawyków, to zupełnie się z tym nie zgodzę, ponieważ sprawdzenie czy coś jest przełączką/zawrotką/nawrotką przed wykonaniem zawracania, uczy nawyku myślenia przed wykonaniem manewru na drodze.
Ogólnie widzę, że dyskusja do niczego nie prowadzi. Jestem zdania, że powinno się analizować sytuację na drodze. Jeżeli ktoś pojedzie wg "twojej" metody - OK, na pewno nie wjadę w niego ani nie obtrąbię, bo nie ma po co. Nie mam zamiaru jednak stwarzać sytuacji
Przykład, który podałeś nie ma nic
Przystaje po prostu na tym:
Poprawnie: niebieska
Jak się przyjęło: czerwona (na krótko) i sam tak jeżdżę.
Jeżeli się mylę, przytoczysz cytat z kodeksu zamiast mówić z głowy i jak Ci się wydaję to przyznam Ci rację bez problemu. Szukałem przed chwilą czegoś