Wpis z mikrobloga

@kezc: Ale skąd Ty jedziesz? Z lewego górnego rogu, tak? Ja bym pojechał "na krótko", tak żeby z jadącymi z dołu i skręcającymi w lewo mieć bezkolizyjne mijanie. Z mojego doświadczenia: połowa ludzi jeździ tak, połowa inaczej. Czasem widzę w ogóle samochody naprzemiennie na takich nawrotkach w pasach zieleni.
  • Odpowiedz
Z mojego doświadczenia: połowa ludzi jeździ tak, połowa inaczej. Czasem widzę w ogóle samochody naprzemiennie na takich nawrotkach w pasach zieleni.

@xnb: no właśnie ja w zależności od sytuacji jadę na czuja xD ale domyślam się, że powinno się jechać prawą stroną, czyli po niebieskiej
  • Odpowiedz
Możesz dać linka do tego miejsca? Nie chce mi się klepać, a czuję że na street view będzie lepiej widać oznakowanie poziome.
  • Odpowiedz
Przydał by się większy obrazek. Z tego co widać, to podobne miejsce mam koło domu. Zwykle jeżdżę po czerwonej, ale jeśli po czerwonej jedzie/stoi jakiś maruda, to zdarza mi się, objechać go po niebieskiej. :)
  • Odpowiedz
a dlaczego czerwoną? co, jeśli ktoś z prawego dolnego rogu jedzie i chce skręcić w lewo? wychodzisz z nim na czołówkę, bo jedziesz lewą stroną

@LOLWTF: Chyba, że ktoś też pojedzie "na krótko", to się miną bezkolizyjnie.
  • Odpowiedz