Wpis z mikrobloga

Protip dla #iphone'owców. Jeśli macie problemy z ładowaniem urządzenia, trzeba mocno docisnąć kabel i dopiero wtedy się ładuje to znak, że trzeba wyczyścić gniazdo. Można wykałaczką albo spinaczem tylko oczywiście na wyłączonym telefonie. Po tej operacji działa jak ta lala ( ͡º ͜ʖ͡º). Pic related.

#apple #ios #telefony
Pobierz
źródło: comment_YeAnXAMSk4HkgQD81SzZk9iNma1KLSw7.jpg
  • 27
@zmieniam_nicki_jak_kolczyki: zalezy skad jestes ;P autoryzowani sprzedawcy apple maja zamienniki (iStrefa, iSpot, iDream, Saturn)

dobzi producenci to Puro i Griffin oraz Xquisit

ja mam kabel oryginalny do iphone 5 i sie nie #!$%@? bo zwisa tylko z szafki na podloge i korzystamw z niego w nocy, inny mam samochodzie a jeszcze inny nosze na uczelnie i dzieki temu nie musze ich zwijac i rozwijac co chwile i sie nie rozjebuja (do
@m4kb0l: kurde, szczerze mówiąc to wydawało mi się, że moje gniazdo jest w miarę czyste. Nie było. Coś tak mi się wydawało, że ten kabel nie wchodzi tak jak wcześniej ale ilość paprochów jaką wyjąłem z gniazda to jakaś masakra. Na gniazdko dla ptaków by się zebrało.
@m4kb0l: stary. w grudniu tak byłem #!$%@?, że jakieś dziwne pozycję muszę robić żeby podładować ajfona, że chciałem kupić nową ładowarkę. Przypadkowo gdzieś zauważyłem brud w gnieździe ładowania. Ależ radości było jak okazało się, że zaoszczędziłem tyle kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)