Wpis z mikrobloga

@jakub-biel:
@YagAA: Może tutaj napiszę. Otworzyłem niedawno firmę no i jak to bywa zdecydowałem się na jedno z wyjść jakim jest kampania adwords. Dużo kasy nie wyłożyłem bo 700 zł plus 200 zł dostałem od googla. Kampanie ustawiłem sam na początku ale zadzwoniła do mnie Pani wypytała mnie jakie cele itd, no i wyszła taka propozycja że spece z googla zrobią mi sami tą kampanię żeby było więcej wejść itd.
@Mis__Koralgol: Arteria (oni współpracują z Google) ustawiają kampanię tak, żeby wydawały jak najwięcej, bo na tym zarabiają, tu masz więcej informacji na ten temat http://forum.gazeta.pl/forum/w,140,45237502,152289016,Re_Arteria_Warszawa.html . Dobrze, że to zastopowałeś.

Jeśli chcesz, odezwij się do mnie na PW, pomogę Ci ustawić kampanię i mogę sprawdzić co oni tam nabroili. Teoretycznie AdWords skonstruowany jest tak, że każdy może stworzyć kampanię, w praktyce jednak jest to trochę trudniejsze i warto zlecić to osobie/firmie
@YagAA: Coś tak czułem. Mam bardzo duży współczynnik odrzuceń i krótkie sesje. Chyba sobie daruje te google i nie będę tracił pieniędzy bo już się sparzyłem a pieniędzy na ulicy nie znalazłem. Dziękuję za odpowiedź.
@Mis__Koralgol: Odezwij się do mnie na PW lub odblokuj możliwość wysyłania do Ciebie wiadomości.

Wydanych pieniędzy już nie odzyskasz, ale te, które zostały jeszcze na koncie tak, musisz zamknąć konto i oni w przeciągu chyba 30 albo 60 dni zwracają pieniądze.